VLCS architecten vanaf heden CS2 ARCHITECTEN

VLCS architecten vanaf heden CS2 ARCHITECTEN

We gaan een mooi najaar tegemoet in Westerhoven.

VLCS Architecten is een gevestigde naam in de Kempen. Met een sterk standvastig team maken we al decennia lang mooie gebouwen voor onze opdrachtgevers. De tijd gaat snel en we naderen al bijna het veertig jaarig bestaan.

Normaliter voor een ieder een mooi moment om terug te kijken. Dat zullen we dan ook zeker doen, maar wij kijken ook graag vooruit. We willen graag klaar staan voor de jaren die komen gaan en daarom zijn we blij een aantal noviteiten aan te kondigen.

Het mooiste bericht is dat Bart Smits, voor velen al jaren een vertrouwde en aangename relatie, is toegetreden tot de directie van ons kantoor. Samen met Bart blijft de fundering van ons kantoor zeer solide.

Maar een nieuwe directie en een nieuw decennium vraagt om een nieuwe naam. Een naam die past bij de toekomst, een naam die goed blijft hangen op het netvlies. Een naam die vertrouwd voelt.

Daarom zijn we trots dat VLCS Architecten vanaf heden verder gaat onder de naam CS2 Architecten.

Een krachtige nieuwe naam, maar daarachter staat hetzelfde vertrouwde team, dezelfde kwaliteiten, hetzelfde enthousiasme.

Wat niet wijzigt is de lekkere koffie én ook het koekje houden we er gewoon in.

De komende maanden gaan we u nog veel meer leuk nieuws brengen, maar dat volgt later. Laat ik zeggen dat er ook in Westerhoven aannemers aan het bouwen zijn. Maar hierover later meer.

Team CS2 Architecten

We gaan een mooi najaar tegemoet in Westerhoven.