✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Wanneer je een architect zoekt voor jouw bouwproject in Heeze of omstreken, eindigt je zoektocht bij CS2 Architecten in Westerhoven. Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring, waardoor je met een gerust hart op onze bevlogen dienstverlening kunt vertrouwen!

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Wat mag een architect van ons bureau nabij Heeze voor jou realiseren?

Wil je jouw nieuwbouw droomhuis laten ontwerpen? Wil je een bedrijfspand laten realiseren dat zowel functioneel is, als aan jouw imago ten goede komt? Het zijn allemaal zaken waarvoor je een architect van ons bureau uit Westerhoven, nabij Heeze, in de arm neemt. Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Daarbij ontzorgen wij je volledig. Na het aanhoren van je wensen creëren we namelijk een gedetailleerd en concreet ontwerp, zoeken we een bouwbedrijf voor je en houden we streng toezicht op het proces. Met deze betrokken dienstverlening hebben we al een breed scala aan projecten tot uiterste tevredenheid van de klant opgeleverd!

Architect woning

Architect woning

Vertrouw op onze kunde

Ben je benieuwd naar de concrete mogelijkheden, wanneer je een architect van ons architectenbureau nabij Heeze, regio Kempen, inschakelt? Neem dan contact met ons op via 040 207 56 46 of info@CS2architecten.nl en we vertellen je meer. We luisteren vervolgens graag naar je wensen om zo een uitstekende vertaalslag van jouw wensen naar het ontwerp te maken.