✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Architectenbureau CS2 Architecten zet graag een architect in voor jouw bouwproject in de Brabantse Kempen of omgeving. In onze ruim 40 jaar ervaring hebben wij met onze no-nonsense mentaliteit en uitstekende architecturale vaardigheden een zeer breed scala aan projecten vormgegeven. Wij voegen jouw bouwproject graag aan het portfolio van ons architectenbureau in Westerhoven, gevestigd in de Kempen, toe.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Een vakkundige en bevlogen architect uit de Kempen in de arm nemen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel woning- als utiliteitsbouw. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je een belegger, projectontwikkelaar, particuliere of zakelijke klant bent: wij weten te allen tijde raad met je bouwproject. Bij onze projecten leggen wij de focus op details, techniek en natuurlijk het budget. De woning of het bedrijfspand dient namelijk niet alleen gebouwd, maar ook gefinancierd te worden. Doordat wij je partner zijn van ontwerp tot oplevering, houden wij grip op het bouwproces en dus op de kosten. Bovendien waarborgt ons architectenbureau uit regio Kempen door de betrokken dienstverlening de kwaliteit van het bouwproject. Zo ben je, wanneer je een architect van onze zaak in de Kempen inschakelt, altijd verzekerd van het maximaal haalbare eindresultaat!

Architect woning

Architect woning

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie

Wil je weten hoe een architect van architectenbureau CS2 Architecten uit Westerhoven, regio Kempen, je van dienst kan zijn? Dat vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie. Neem contact met ons op door te bellen naar 040 207 56 46 of stuur een e-mail naar info@CS2architecten.nl voor meer informatie of een afspraak. Een architect van onze zaak staat voor je klaar in heel Brabant, van Eindhoven tot Bergeijk.