✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

CS2 Architecten uit Westerhoven is dé architect die je van dienst is bij jouw project in Veldhoven, Waalre of elders in de regio. Wij zijn al ruim 40 jaar actief in het vak en hebben reeds schitterende woningen en bedrijfspanden tot leven zien komen uit onze ontwerpen. Hoe mogen we jou van dienst zijn?

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Een architect in de buurt van Veldhoven met een betrokken dienstverlening

Wij zien onze ontwerpen graag gerealiseerd worden. Om die reden houdt onze dienstverlening dan ook niet op na het ontwerp. Wanneer je kiest voor een architect van ons bureau nabij Veldhoven en Waalre, kies je voor een dienstverlening van begin tot eind. Wij creëren het ontwerp, zoeken een partij die het ontwerp tot leven brengt en begeleiden de bouw zelf. Op deze manier weten we zeker dat je bij de oplevering 100% tevreden bent en dat is waar wij het voor doen! Bovendien zorgt een architect van onze zaak uit Westerhoven, nabij Waalre en Veldhoven, er te allen tijde voor dat jouw wensen met betrekking tot het project worden vervuld binnen het budget. Daarbinnen zoeken we graag de grenzen van de bouwregelgeving met je op, om zo het maximale resultaat te behalen.

Architect woning

Architect woning

Kies voor onze specialisten

Wil je graag een architect met een betrokken en uiterst bevlogen dienstverlening inschakelen voor jouw project in Veldhoven of Waalre? Dan kies je voor CS2 Architecten. Wij zijn je als architect bovendien graag van dienst bij projecten elders, zoals in Bergeijk of Heeze. Neem bij interesse contact met ons op door te bellen naar 040 207 56 46 of door een e-mail te sturen naar info@CS2architecten.nl.