✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Voor het vormgeven van alle vormen architectuur voor bouwprojecten in Tilburg en omgeving, schakel je architectenbureau CS2 Architecten uit Westerhoven in. Wij hebben in onze ruim 40 jaar aan ervaring al een breed scala aan projecten vormgegeven, van moderne tot traditionele architectuur. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? We horen het graag.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Welke vorm van architectuur wil je laten ontwerpen voor jouw project in regio Tilburg?

Wanneer je met ons in zee gaat, luisteren we graag naar je wensen. Aan de hand daarvan creëren we een gedetailleerd en concreet beeld van de architectuur voor jouw bouwproject in Tilburg of omgeving. Dit kan moderne architectuur zijn, zoals veel van onze projecten betreft, maar ook voor andere stijlen draaien wij onze handen niet om. Wij zorgen dat de stijl die jij wenst duidelijk zichtbaar is, niet alleen in het ontwerp, maar ook in het eindresultaat. Dit doen wij door nauw betrokken te zijn bij het bouwproces.

Architect woning

Architect woning

Maak je wensen kenbaar gedurende een kennismakingsgesprek

Wij zijn heel benieuwd naar het soort project dat we voor jou mogen vormgeven. Neem contact met ons op via 040 207 56 46 of info@CS2architecten.nl voor het maken van een afspraak en maak hier jouw wensen kenbaar. Ons bedrijf uit Westerhoven ontwerpt bovendien niet alleen architectuur voor projecten in regio Tilburg, maar ook als architect voor een project in VeldhovenEindhoven of elders in Brabant staan we voor je klaar.