✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Zoek je een bouwbedrijf in de buurt van Bergeijk dat het bouwmanagement en de bouwbegeleiding tot zijn verantwoordelijkheid neemt? Dan kun je terecht bij CS2 Architecten in Westerhoven. Wij voeren niet de bouw zelf uit, maar ondersteunen het gehele bouwproces, zodat je verzekerd bent van het eindresultaat dat je voor ogen hebt.

Ons architectenbureau fungeert deels als bouwbedrijf in regio Bergeijk

Wanneer je onze specialisten in de arm neemt voor jouw project in de woning- of utiliteitsbouw, profiteer je van het feit dat wij twee zaken in één verzorgen. Wij maken, zoals je van een architectenbureau verwacht, een concreet en gedetailleerd ontwerp van het te (ver)bouwen object. Onze dienstverlening omvat echter meer; wij nemen ook het bouwmanagement en de -begeleiding op ons. Dit betekent dat wij streng toezicht houden op het uitvoerende bouwbedrijf dat bij jou in Bergeijk of elders in de regio te werk gaat, zodat alle technieken en details die we voor ogen hadden worden gerealiseerd. Bovendien zorgen wij er met onze betrokken aanpak voor dat jouw wensen binnen het budget worden vervuld. Er moet tenslotte niet alleen gebouwd, maar ook gefinancierd worden!

Architect woning

Architect woning

Plan een afspraak met ons in

Ben je benieuwd wat ons semi-bouwbedrijf uit Westerhoven, nabij Bergeijk, voor je kan betekenen? Bekijk ons portfolio voor een indruk en plan een afspraak met ons in via 040 207 56 46 of info@CS2architecten.nl. Natuurlijk is een architect van ons bureau ook in te schakelen voor projecten in andere regio’s, zoals in Eersel of elders in de Brabantse Kempen!