✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Als je een architect gespecialiseerd in nieuwbouw zoekt in regio Bergeijk, zijn wij je bij CS2 Architecten in Westerhoven graag van dienst. Wij hebben reeds een breed scala aan nieuwbouwprojecten in de Brabantse Kempen en omgeving gerealiseerd en voegen ook jouw project graag aan onze succesverhalen toe.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Specialisten in het ontwerpen van nieuwbouw in regio Bergeijk

Of het nu een appartementencomplex, woonhuis, villa of utiliteitsbouw betreft: het behoort allemaal tot de nieuwbouwprojecten waar we ons bij ons architectenbureau in de Kempen voor inzetten. Wij realiseren hierbij vanzelfsprekend het ontwerp, maar nemen daarnaast nog meer taken tot onze verantwoordelijkheid. Zo zoeken wij voor jou een partij die de nieuwbouw in Bergeijk of omgeving realiseert én zien wij streng toe op het bouwproces. Op deze manier weten wij zeker dat onze klanten tevreden zijn bij de oplevering van de nieuwbouwprojecten in de Kempen en omstreken. Dát is tenslotte waar wij het voor doen!

Architect woning

Architect woning

Neem contact met ons op en schakel onze specialisten in

Overweeg je zowel het ontwerpen als het bouwmanagement van jouw project in de nieuwbouw in regio Bergeijk aan ons uit handen te geven? Dat is een zeer verstandige keuze. Bekijk ons portfolio voor een indruk van onze nieuwbouwprojecten in Kempen en omstreken en weet wat je van ons kunt verwachten. Indien je een afspraak wilt maken om je wensen omtrent woningbouw in Westerhoven of omgeving te bespreken, neem je contact met onze zaak in Westerhoven op via 040 207 56 46 of info@CS2architecten.nl. We luisteren graag naar je wensen en doen er alles aan om deze te realiseren!