✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Bij CS2 Architecten zijn we gespecialiseerd in utiliteitsbouw in regio Eindhoven. Wil je een kantoor of ander bedrijfspand laten realiseren dat zowel functioneel is, als aan het imago van je bedrijfspand ten goede komt? Dan zijn wij jouw partner.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Onze werkwijze bij utiliteitsbouw in regio Eindhoven

De dienstverlening van ons architectenbureau uit Westerhoven omvat niet enkel het maken van een ontwerp. Wij staan namelijk aan je zijde gedurende het hele bouwproject. Dit betekent dat we het ontwerp creëren, een partij zoeken die de bouw binnen jouw budget realiseert én dat we toezien op het project. Je bent er daardoor van verzekerd dat je kantoor of ander bedrijfspand exact wordt zoals je het voor ogen hebt. Wat wens je nog meer van een architect uit regio Eindhoven, gespecialiseerd in utiliteitsbouw?

Architect woning

Architect woning

Doe een indruk op van ons werk

Bekijk ons portfolio en krijg een indruk van wat we bij CS2 Architecten voor jouw onderneming kunnen realiseren. Ben je overtuigd en wil je ons inschakelen voor utiliteitsbouw in Eindhoven of omgeving? Bel ons dan via 040 207 56 46 of stuur een e-mail naar info@CS2architecten.nl. We plannen graag een afspraak met je in om de mogelijkheden met betrekking tot utiliteitsbouw van ons bedrijf uit Westerhoven te bespreken.