✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Wil je een project binnen de utiliteitsbouw in Westerhoven, Bergeijk of elders in de streek Kempen realiseren? Dan wil je natuurlijk een deskundig architectenbureau in de arm nemen. CS2 Architecten staat voor je klaar gedurende zowel het ontwerp- als het bouwproces en de oplevering. We vertellen je graag meer over onze betrokken en bevlogen dienstverlening.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Jouw partner van begin tot eind bij utiliteitsbouw in regio Westerhoven

Wanneer je met ons in zee gaat voor utiliteitsbouw in Westerhoven, Bergeijk of elders in regio Kempen, zijn we je van begin tot eind van dienst. Wij ontwerpen niet alleen het bedrijfspand, maar zoeken ook naar een partij die de bouw kan realiseren binnen het budget. Wanneer wij een bouwbedrijf hebben gevonden, houden we nauw contact met hen gedurende het bouwproces. Door streng toe te zien op het bouwproces, weten we namelijk zeker dat het ontwerp wat wij voor je hebben gecreëerd daadwerkelijk tot leven komt. Wij willen tenslotte een bedrijfspand creëren dat functioneel is, maar ook het imago van jouw bedrijf ten goede komt. Dat durven wij als architectenbureau uit Westerhoven alleen te garanderen door onze betrokken dienstverlening bij jouw project omtrent utiliteitsbouw in de regio, zoals in Bergeijk en elders in de Brabantse Kempen.

Architect woning

Architect woning

Profiteer van onze service

Spreekt onze werkwijze je aan en ben je benieuwd naar de concrete mogelijkheden voor utiliteitsbouw in Westerhoven, Bergeijk of elders in regio Kempen? Of wil je ons juist inschakelen voor particuliere woningbouw, zoals nieuwbouw in Bergeijk? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. We vertellen je onder het genot van een kop koffie dan graag meer over onze dienstverlening en onze eerder gerealiseerde projecten, zodat je een indruk krijgt van ons werk. Je bereikt onze architecten in Westerhoven door te bellen naar 040 207 56 46 of een e-mail te sturen naar info@CS2architecten.nl.