Vacature Technisch Ontwerper/Modelleur met verstand van techniek en oog voor architectuur.

Wij zijn een ervaren en ambitieus architectenbureau dat bestaat uit een compact team van enthousiaste architecten, bouwkundigen, projectbegeleiders en studenten. Als team streven we ernaar bovengemiddeld te presteren en de ontwerpvraag te overstijgen. Met als doel een tevreden opdrachtgever en een bijzonder gebouw wat uitblinkt in architectuur, stedenbouw, duurzaamheid of techniek. Of het nou verbouwing is van een woonhuis of kantoor, of een compleet nieuw industriepark, wij werken op alle niveaus. En in alle fasen van de bouw; van concept en ontwikkelstrategie tot en met de bouwbegeleiding, van ontwerp tot en met realisatie. Als Technisch Ontwerper/Modelleur verzorg je de technische uitwerking van ideeën en ontwerpen. Daarom verwachten we dat je verstand hebt van bouwregelgeving, bouwtechnisch en constructief inzicht hebt en kritisch bent, of tenminste de bereidheid hebt je hierin te verdiepen en je dit eigen te maken.

Naast een salaris volgens de CAO voor architectenbureaus, bieden wij een jonge en creatieve omgeving waar binnen je jezelf volop kunt ontwikkelen. Door laagdrempeligheid van ons bureau ben je van begin tot eind betrokken bij projecten. Je zult ervaren dat we geen enkel vraagstuk uit de weg gaan en altijd zoeken naar de beste oplossing. En als we daarvoor buiten de lijntjes moeten tekenen, doen we dit graag. Heb je interesse, stuur dan een mail met je cv naar info@cs2architecten.nl. Bel je liever? Neem dan contact op met Bert Spierings op telefoonnummer 040-2075646 voor aanvullende informatie.

Vacature Stagiaire/BEP-er/schoolverlater.

Studeer je en zoek je een stageplaats of studeer je duaal en zoek je een leerwerkplek? Ben je pas afgestudeerd en wil je je beroepservaringsperiode BEP gaan halen. Of wil je gewoon kennis maken met het leukste en mooiste vak in de bouw?

Ook wij denken aan onze toekomst en hebben altijd plek en aandacht voor jonge talenten. Afhankelijk van je interesse, kennis en kunde, kijken we waarin je een actieve leerzame rol kunt vervullen. Wij bieden je de kans om te leren, groeien, ervaring op te doen en te werken aan een breed scala van projecten. Heb je interesse, stuur dan een mail met je cv naar info@cs2architecten.nl. Of neem dan contact op met Bert Spierings op telefoonnummer 040-2075646 voor aanvullende informatie.