✔ Budgetvriendelijk

✔ A tot Z dienstverlening

✔ Woning- én utiliteitsbouw

 

Je kiest voor jouw bouwproject in de woning- of utiliteitsbouw het best voor een architect van ons architectenbureau uit Westerhoven, nabij Bergeijk. Wanneer je vertrouwt op architectenbureau CS2 Architecten nabij Bergeijk, vertrouw je namelijk op ruim 40 jaar ervaring in de architectuur. Deze ervaring zetten we graag in om jouw bouwproject op gedetailleerde en concrete wijze vorm te geven!

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

T. 040 207 56 46

Een architect nabij Bergeijk, gespecialiseerd in uiteenlopende vormen van architectuur

Bij architectenbureau CS2 Architecten, dicht bij Bergeijk, creëren we ontwerpen volgens uiteenlopende vormen van architectuur. Wil je een villa laten ontwerpen volgens de moderne architectuur? Dan kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar een architectenbureau in regio Bergeijk dat voor jou een traditioneel kantoorpand kan vormgeven? Ook dan zijn wij je partner. Het maakt niet uit wat je opdracht is: wij zetten ons volledig in om een verbluffend eindresultaat te creëren. Dit geldt niet alleen voor de bouwtekeningen en eventuele andere ontwerpen, maar ook voor de bouw zelf. Een architect van ons bureau nabij Bergeijk zoekt met je mee naar een bouwbedrijf dat het ontwerp binnen je budget realiseert. Gedurende het bouwproces houden we nauw toezicht en contact met alle betrokken partijen. Zo wordt je opdracht in de architectuur in Bergeijk of omgeving gerealiseerd met alle details en technieken die we samen voor ogen hebben!

Architect woning

Architect woning

Kies ons als jouw partner

Heb je interesse in een samenwerking met een architect van ons architectenbureau in Westerhoven, niet ver van Bergeijk? Bekijk dan ons portfolio en ontdek wat je van ons kunt verwachten. Voor het maken van een afspraak, neem je contact met ons op door te bellen naar 040 207 56 46 of door een e-mail te sturen naar info@CS2architecten.nl. Een architect van onze zaak luistert graag naar je wensen en wat voor opdracht met betrekking tot architectuur we voor jou in Bergeijk of elders, zoals in Tilburg, mogen realiseren!